Metallinpaljastimet.fi on kuvablogi, jossa esitellään erilaisia löytöjä.

Porvoon Kokonniemi 6.7.2012

Julkaistiin 06.07.2012

Tämänkertainen löytöretkeily Porvoon Kokonniemellä sijaitsevassa uimapaikassa, tietääkseni pohjavedellä täyttyneen hiekkakuopan rannalla, tarjosi palkinnoksi lähinnä pullonkorkkeja. Sekä tietenkin tölkkien sokkia. Jonkin verran foliota tai alumiiniskeidaa ja muutakin arvotonta nousi pintaan.

Valokuvissa näkyy vasemmalla puolella Garrettin Ace 250 -metallinpaljastimeen kuuluva ruuvi. Tuo musta muovinen ruuvi pitää kiinni metallinpaljastimen etsinkelaa vehkeen varressa. Kuljetan ruuvia samassa pussissa, johon sullon näitä “aarteita” sitä mukaa kun niitä löytyy. Pussitan samaan paikkaan myös näppylähanskat ja hyttyssuihkeen. Etsinkela, varsi ja varren yläosa kulkevat purettuina erillisessä laukussa. Kuljetan edellä mainittujen lisäksi Varustelekan nettikaupasta hankkimaani taitettavaa kenttälapiota.

(Protip: jos hiirestäsi löytyy rullapainike, klikkaamalla sitä kuvan kohdalla voit [toivottavasti] avata foton originaalikokoisena.)

Kommentoi ensimmäisenä

  • Auta pisteyttämään tämä blogimerkintä asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Porvoon Kokonniemi 6.7.2012 sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Metallinpaljastimet.fi 2012–2024