Metallinpaljastimet.fi on kuvablogi, jossa esitellään erilaisia löytöjä.

Porvoon Kokonniemi 4.7.2012

Julkaistiin 04.07.2012

En ole vielä saanut kyllikseni Porvoon Kokonniemen puhdistamisesta. Se johtuu siitä, että alueella on paljon piippailtavaa, käyn siellä piippailemassa 1,5 tai enintään pari tuntia kerrallaan ja olen aika hidas liikkeissäni. Tällä kertaa alueelta löytyi kaikkea muuta paitsi kolikkoja.

Kokonniemestä löytyi soma määrä tölkin avaimia, pullonkorkkeja, alumiinia tahi foliota ja ruuveja sekä nauloja. Myös pari muodotonta raudan tai pellin palasta nousi esiin. Läjän arvokkain esine lienee sormus. Sen sormusrinkula on soikioksi taittunut. Sormuskivenä on jokin viininpunainen juttu. Saattaa olla “the real deal”, mutta todennäköisemmin se on rihkamaa.

Ylimmässä kuvasa näkyy kuvan alaosassa jokin lyijymäinen juttu. Se saattaa olla luoti. Esine tuntuu hyppysissä kohtalaisen painavalta, joten se ei ainakaan ole ontto. Sormus näkyy alimmaisissa kuvissa erillään muusta saaliista. Kuvat ovat epätarkkoja — otin kännykkäkameralla.

(Protip: jos hiirestäsi löytyy rullapainike, klikkaamalla sitä kuvan kohdalla voit [toivottavasti] avata foton originaalikokoisena.)

Kommentoi ensimmäisenä

Tämän artikkelin kommentointi on päättynyt.

© Metallinpaljastimet.fi 2012–2024