Metallinpaljastimet.fi on kuvablogi, jossa esitellään erilaisia löytöjä.

Porvoon Kokonniemi 27.7.2012

Julkaistiin 27.07.2012

Lähdin puoli kuuden maissa aamusta kävelemään Kokonniemen uimamontulle. Viivyin siellä varttia vaille seitsemään asti. Se on edelleen ainoa paikka, jossa käyn kaivelemassa. Tältä paikkakunnalta löytyisi varmaan muitakin uimarantoja pengottavaksi, mutta vielä tämä vakiopaikka jotain jaksaa etsijälleen antaa. Tällä kertaa nousi kertaalleen koluamastani biitsialueesta useita pullonkorkkeja, foliota, pari hiuspinniä ja pussinsulkijaa, kaksi viiden sentin kolikkoa ja arvokkaimpana esineenä penkille joltain unohtunut kymmensenttinen. Löytyi myös jokin rautainen tai lyijystä valettu harakanvarvaskoru tai jokin talismaanin osa. Mikä lie.

Bongasin uimarannalta johtavan metsän suuntaan jonkinlaisen kavio- tai sorkkaeläimen tuoreet jäljet. Ehkä ne kuuluvat Bambille tai Loch Nessin hirviölle. Harmikseni ehdin ottaa jäljistä vain yhden valokuvan ennen kuin digikameran akku tsippasi. Peuranjälki tms. näkyy alapuolisessa galleriassa siinä hiekkakuvassa. Kontrasti on mitä on. Taitaa olla aika myöntää itselleni, ettei vika huonoissa kuvissa voi olla kamerassa. Kameravika tuskin jatkuu vuodesta toiseen, kamerasta toiseen. Joka tapauksessa nuo alla olevat fotot näyttävät olevan järjestyksessä vanhimmasta uusimpaan. Yläosassa ovat varhaisimmat, alhaalla viimeisimmät.

(Protip: jos hiirestäsi löytyy rullapainike, klikkaamalla sitä kuvan kohdalla voit [toivottavasti] avata foton originaalikokoisena.)

Kommentoi ensimmäisenä

  • Auta pisteyttämään tämä blogimerkintä asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Porvoon Kokonniemi 27.7.2012 sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Metallinpaljastimet.fi 2012–2023