Metallinpaljastimet.fi on kuvablogi, jossa esitellään erilaisia löytöjä.

Porvoon Kokonniemi 27.6.2012

Julkaistiin 26.06.2012

Tämä taisi olla ensimmäinen metallinpaljastinreissu. Se suuntautui Porvoon Kokonniemelle, paikkaan, jota olen myöhemminkin tonkinut. Ensimmäinen keikka päättyi odottamattoman äkkiä huomattuani kuinka jumalattoman paljon hyttysiä aamuvarhaisella on. Löytöjä ekalla kerralla kertyi vaatimattomasti. Nekin melkeinpä kaikki pintahiekasta. 20 sentin kolikko oli kuitenkin ensimmäinen löytöni. Se on kuvassa keskimmäisenä.

Seuraavaa etsintäreissua varten varustauduin hyttyssuihkeella, jolla spreijasin niskan, kädet, hanskat, hatun, kassin… No, melkein kaiken naamavärkkiä lukuun ottamatta. Hyttyskarkotin on kokemusteni mukaan yhtä tärkeä kuin itse metallinpaljastin ja lapio. Olen harkinnut tämän karkotinsuihkeen lisäksi pippurisumutteen hankkimista. Sillä voisi kasvattaa hajurakoa niihin teineihin, jotka höröttävät vieressä ja miettivät ääneen touhuiluni mielekkyyttä.

(Protip: jos hiirestäsi löytyy rullapainike, klikkaamalla sitä kuvan kohdalla voit [toivottavasti] avata foton originaalikokoisena.)

Porvoon Kokonniemi 27.6.2012 4/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kommentit

kakka 18. päivä maaliskuuta 2015

aika hienoa läytää näitä. Uusiksi vaan aina kannattaa yritää löytää näitä hienoja metalli esineitä ♪

Petri 19. päivä maaliskuuta 2015

No joo, toisen romu on toisen aarre. Minä olen löytänyt vain romua. Sen takia innostus miinaharavan käyttöön lakkasi, mutta ehkä joskus kesällä voisi taas kokeilla. Pelit ja vehkeet ovat tallessa. :-)

  • Auta pisteyttämään tämä blogimerkintä asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Porvoon Kokonniemi 27.6.2012 sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Metallinpaljastimet.fi 2012–2024