Metallinpaljastimet.fi on kuvablogi, jossa esitellään erilaisia löytöjä.

Porvoon Kokonniemi 20.7.2012

Julkaistiin 21.07.2012

Aamulla tein 2,5 tunnin pituisen keikan vakiopaikalle, Porvoon Kokonniemessä sijaitsevalle hiekkakuopalle, sekä siitä noin puolen kilometrin päässä sijaitsevalle pururadan kyljestä löytyvälle lumenkaatopaikalle. Saattaa olla, ettei se ole lumenkaatopaikka, vaan jotain muuta. Ainakaan aarteita sieltä ei löytynyt. Alue oli niin kivikkoista, etten viitsinyt kovin pitkään rikkoa itseäni. Etenkin kun paikalta löytyi vain yksi ruosteinen mutteri, naula ja pullonkorkkeja.

Oletetun lumenkaatopaikan jälkeen löntystelin pururataa pitkin hiekkakuopalle. Uimapaikka on siis hiekkakuopalla, joka tietääkseni joskus 1970-luvulla syntyi kun raksajätkät kuopivat maata pohjaveteen asti. Alueella sijaitsee näinä päivinä vesirapakko, jonka ympärillä on hiekkarantaa ja puolet alueesta on porrastettu pariin–kolmeen nurmikkotasanteeseen.

Piippailukeikkani sijoittuvat lähinnä hiekka-alueille niiden ollessa helpoimpia kaivettavia, sekä siksi, että nurmikkotasanteet ovat hyvin, erittäin, täysin ja ihan kokonaan täynnä tölkkien sokkia, pullonkorkkeja ja whatnottia. Päivän saldo: 10 senttiä. Kahden ja puolen tunnin keikasta kymmenen senttiä. Tulipahan ainakin kuntoiltua. Alapuolella on kuvia sekä biitsiltä että lumikaatikselta.

(Protip: jos hiirestäsi löytyy rullapainike, klikkaamalla sitä kuvan kohdalla voit [toivottavasti] avata foton originaalikokoisena.)

Kommentoi ensimmäisenä

  • Auta pisteyttämään tämä blogimerkintä asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Porvoon Kokonniemi 20.7.2012 sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Metallinpaljastimet.fi 2012–2024