Metallinpaljastimet.fi on kuvablogi, jossa esitellään erilaisia löytöjä.

Porvoon Kokonniemi 18.7.2012

Julkaistiin 18.07.2012

Tämänkertainen rundi vakiopaikalla tuotti ei-toivottua tulosta. Löysin ratanaulan, kiskonaulan tms. Muuta mainitsemisen arvoista ei noussut. Se johtunee siitä, kun otin tällä kertaa haravoitavakseni lentopallokentän. Kolusin siitä puolet ja kentän ulkoreunoja jonkin verran. Raharintamalla metallinpaljastin ei tehnyt erikoisempia löytöjä; yhden ilmeisesti 20-senttisen ja jonkin hyvin, hyvin hapertumispisteessä olevan pellinpätkän, joka lienee ollut joskus rahanarvoinen kolikko. Se on kuitenkin tässä tuotekaarensa vaiheessa ruostunut muodottomaksi. Kuten hyvin monet muutkin löydökset. Löysin useita täysin muodottomia rautamöykkyjä.

Kaivaessani hiuspinniä hiekasta esiin, saapui kaksi nuorta miestä uimarannalle jutellen ohimennen niitä näitä ja viitaten metallinpaljastimeeni jollain trendikkäällä termillä, jota en älynnyt seivata. He taisivat olla rakastavaisia. Sellaisen vaikutelman sain enkä muutakaan järkevää syytä näe sille, miksi kaksi nuorta miestä aamuviideltä löntystelisivät päämäärättömästi sievän, utua nostavan lammen luo. Ennen poistumistaan paikalta toinen heistä huikkasi meikäläiselle: “No, löytyykö mitään?” En viitsinyt mainita heille niistä hiuspinneistä, etten antaisi itsestäni väärää vaikutelmaa. Kävellessään pois toinen heistä mainitsi kumppanilleen jotain löytämistään kultakuoriaisen kuorista.

Tässä vielä lopuksi viesti niille nuorille miehille siltä varalta jos he jonain päivänä päätyvät lukemaan blogiani: vähättelevä asenne kenttälapiolla ja Garretilla varustettua puuha-Peteä kohtaan voi aikaansaada tilanteen, jossa teidät esitellään julkisesti teille epäsuotuisassa valossa.

(Protip: jos hiirestäsi löytyy rullapainike, klikkaamalla sitä kuvan kohdalla voit [toivottavasti] avata foton originaalikokoisena.)

Kommentoi ensimmäisenä

  • Auta pisteyttämään tämä blogimerkintä asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Porvoon Kokonniemi 18.7.2012 sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Metallinpaljastimet.fi 2012–2024