Metallinpaljastimet.fi on kuvablogi, jossa esitellään erilaisia löytöjä.

Porvoon Kokonniemi 13.7.2012

Julkaistiin 13.07.2012

Kokonniemeltä löytyi perussettiä: nauloja, hiuspinnejä, foliota tai alumiinipaperia, juomatölkkien sokkia, pari pullonkorkkia. Joitain nappien palasia. Tämän satsin erikoisuudet ovat kolikot, jotka löytyivät hyvin läheltä toisiaan. Kuvissa näkyvät pienimmät kolikot ovat kymmenpennisiä markka-ajalta. Pennit olivat sanotaanko puolen metrin säteellä toisistaan ja noin parinkymmenen senttimetrin syvyydessä.

Kuvaläjän seassa on vesipesun jälkeen digikameralla otettuja lähikuvia kolikoista. Kolikoista neljä osoittautui penneiksi, yksi mahdollisesti 50 pennin kolikoksi tai jos ei siksi niin joksikin muuksi tunnistamattomaksi, yksi viiden sentin kolikoksi ja viimeisin 20 sentin kolikoksi. Rahat ovat lähikuvissa vielä hieman märkiä.

(Protip: jos hiirestäsi löytyy rullapainike, klikkaamalla sitä kuvan kohdalla voit [toivottavasti] avata foton originaalikokoisena.)

Kommentoi ensimmäisenä

  • Auta pisteyttämään tämä blogimerkintä asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Porvoon Kokonniemi 13.7.2012 sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Metallinpaljastimet.fi 2012–2024