Metallinpaljastimet.fi on kuvablogi, jossa esitellään erilaisia löytöjä.

Mulletoi.comin metallinpaljastin

Julkaistiin 05.08.2012

Lähinnä huvitteluvehkeitä ja -vimpaimia myyvä Mulletoi.com myy myös kohtalaisen huokeaa metallinpaljastinta. Se on miinaharavamallin laite ja sen tämänhetkinen myyntihinta on kymmentä senttiä alle 80 euroa. Laite on hyvin paljon halvempi kuin esimerkiksi se Garretin Ace 250, jonka hankin Finndetectorista. Garrett Ace 250 maksaa sieltä tilattuna 239 euroa. Hinta yleensä sanelee sen, miten hyvä laite on. Onko halpaa ja hyvää keksittykään?

Ei taida olla, mutta tuo laite saattaa hyvinkin olla harrastelijalle hyvä ensimmäinen metallinpaljastin. Budjettimallin laite toimii kuudella AA-paristolla, siinä on kaiutin ja kuulokeliitäntä ja varsi on teleskooppimallia. Tuotekuvien perusteella laitteessa ei näytä olevan kyynärvarrelle tukea, joten se voi tuntua raskaalta kädessä kun kaikki laitteen painosta rasittaa rannetta. Mulletoi.com ei ole maininnut metallinpaljastimensa painoa. Teleskooppivarsi ei liene kovin painava tuossakaan vehkeessä, mutta se varren päässä oleva kela voi hyvinkin olla.

(Protip: jos hiirestäsi löytyy rullapainike, klikkaamalla sitä kuvan kohdalla voit [toivottavasti] avata foton originaalikokoisena.)

Kommentoi ensimmäisenä

  • Auta pisteyttämään tämä blogimerkintä asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Mulletoi.comin metallinpaljastin sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Metallinpaljastimet.fi 2012–2023