Metallinpaljastimet.fi on kuvablogi, jossa esitellään erilaisia löytöjä.

Mainitsemisen arvoisia löytöjä

Julkaistiin 24.07.2012

Hankin metallinpaljastimen kesällä 2012 ja olen tehnyt sillä parikymmentä piippailureissua. Osa keikoista on ollut yhtä tyhjän kanssa, paitsi toki kerryttänyt kokemusta ja vähentänyt sohvaperunamoodissa olemisen määrää, mutta välillä maasta on noussut kiinnostaviakin esineitä. Kiinnostavin niistä tähän mennessä taitaa olla Veeran sormus, joka näkyy kuvissa hopeanvärisenä. Se ei liene maanneen hiekassa kovin pitkään johtuen sormuksen kunnosta ja sen kaiverruksesta. Luovutan sormuksen sen oikealle omistajalle jos hän ottaa yhteyttä ja ilmoittaa mikä on tarkalleen sormukseen kaiverettu viesti.

Näiden kuvien joukossa on erilaisia kolikoita. Osa niistä on ruvennut maassa pötkötellessään kuplimaan, osa sinistymään ja osassa on leimat hieroutuneet pois tyystin. Mikäli kolikoita kertyy enemmän, taidan hankkia jonkinlaisen ultraäänipesurin luettuani niiden myönteisistä käyttökokemuksista Aarremaalla.comin foorumin metallinetsijöiltä.

(Protip: jos hiirestäsi löytyy rullapainike, klikkaamalla sitä kuvan kohdalla voit [toivottavasti] avata foton originaalikokoisena.)

Kommentoi ensimmäisenä

  • Auta pisteyttämään tämä blogimerkintä asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Mainitsemisen arvoisia löytöjä sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Metallinpaljastimet.fi 2012–2022